Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Nieuwe leeromgeving NSPOH
28-04-2021
Nieuwe leeromgeving 'MijnNSPOH'

Beste ,

De NSPOH stapt over naar een nieuwe leeromgeving ‘Mijn NSPOH’ op 3 mei 2021. Alle gebruikers worden overgezet. Met de komst van Mijn NSPOH kunnen wij jou beter bieden wat we willen. Daarbij is er veel aandacht besteed aan eenvoud en gebruikersgemak.  

Wat betekent dit voor jou als deelnemer? 

Portfolio
De gegevens uit OnderwijsOnline van je portfolio kort/lang zijn overgezet naar Mijn NSPOH m.u.v. de voorbereidende opdrachten. Als je deze wilt behouden, kun je dit tot uiterlijk 14 mei zelf downloaden uit OnderwijsOnline.

Eigen gegevens
Misschien heb je in OnderwijsOnline bij ‘eigen gegevens’ zelf gegevens ingevuld of documenten geplaatst. Als je die wilt meenemen moet je deze uiterlijk 14 mei er zelf uithalen. Vanaf 3 mei kun je deze, indien gewenst, uploaden in Mijn NSPOH. 
Opleiding/portfolio/producten/eigen materialen.

Binnen “eigen gegevens” bestaat de functionaliteit “logboek”. Het is niet mogelijk deze gegevens over te zetten. In Mijn NSPOH kun je een nieuw logboek aanleggen. 
Opleiding/portfolio/voortgang en begeleiding/logboek.

Ben je docent, praktijkopleider en/of deelnemer? 

Elke gebruiker heeft in Mijn NSPOH nog maar één account. Ben je naast je rol als docent en/of praktijkopleider ook deelnemer? Dan hebben wij je accounts samengevoegd tot één account. Heb je meerdere rollen, dan kun je in Mijn NSPOH de weergave wijzigen vanuit het profiel rechtsboven als je ingelogd bent. We kennen twee weergaven, een docent/opleider weergave en een deelnemer weergave.  

Hoe log je in voor de eerste keer? 
 
Dat kan via www.nspoh.nl/inloggen
Na inloggen rechtsboven klikken op Mijn NSPOH. 

Of rechtstreeks via mijn.nspoh.nl
Zet de URL vast in je browser, wel zo handig en altijd bij de hand.

Klik op Wachtwoord vergeten. Het e-mailadres waar je deze mail op hebt ontvangen is je gebruikersnaam. 
 
Heb je vragen of gaat er iets niet goed?
Tijdens de migratie hebben we veel tijd en aandacht besteed aan controles om alle gegevens goed over te zetten. Toch kan er iets niet goed gegaan zijn. Je hebt tot 14 mei de tijd om discrepanties tussen OnderwijsOnline en Mijn NSPOH te melden. Mail naar helpdesk@nspoh.nl met duidelijke vermelding/screenshots van hetgeen in OnderwijsOnline wel zichtbaar is in het portfolio en ontbreekt in Mijn NSPOH. 

Na 14 mei kun je niet meer terecht op OnderwijsOnline. 

Wij zijn trots op het uiteindelijke resultaat van Mijn NSPOH en hebben er vertrouwen in dat deze omgeving het onderwijs op een efficiënte manier ondersteunt. Samen met jullie blijven we deze omgeving ontwikkelen. 

Veel gebruikersplezier gewenst! 

Hartelijke groeten,
namens het projectteam 

NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram