Oratie Sylvia van der Burg | Vacatures | Meer over MijnNSPOH
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Win een gratis toegangskaart voor het NSPOH congres!
November 2021
Mis het niet: "The Good, the Bad and the Virus"

Geachte relatie, beste ,

Werk je in de public of occupational health? Heb je je al ingeschreven voor het congres op 29 november 2021: “The Good, the Bad and the Virus”? Op deze dag komen alle lessen van een pandemie samen. Luister naar plenaire sprekers, deel je kennis en discussieer mee in parallelle sessies.

Deze COVID-special is een klinische of opleidingsdag voor artsen en verpleegkundigen die in opleiding zijn bij de NSPOH. Ook andere professionals in de publieke en arbeidgerelateerde gezondheidszorg, arboprofessionals en andere belangstellenden kunnen deelnemen.
Let op: de NSPOH verloot 3 gratis toegangskaarten onder de abonnees op deze nieuwsbrief, ook onder diegenen die zich al hebben ingeschreven voor het congres.
Aanmelden voor het congres
Oratie Sylvia van der Burg bijzonder hoogleraar sociale verzekeringsgeneeskunde
 
Op 29 oktober sprak Sylvia van der Burg haar inaugurale rede uit waarmee zij haar ambt als hoogleraar Sociale Verzekeringsgeneeskunde mocht aanvaarden. De leerstoel, verbonden aan de UvA, richt zich op het versterken van de beroepsuitoefening van de sociale verzekeringsgeneeskunde. 
Wij feliciteren onze collega en instituutsopleider met deze mooie mijlpaal!

Treffende titel van de rede: #VerzekeringsgeneeskundevanWaarde!
Foto: Rogier Bos
Kijk de oratie via livestream
 
NSPOH vernieuwt online leeromgeving MijnNSPOH
 
Heb je na medio 2021 deelgenomen aan onderwijs bij de NSPOH? Dan heb je gemerkt dat de NSPOH een nieuwe online leeromgeving ‘MijnNSPOH’ in gebruik heeft genomen. Waarom deze stap naar een op maat gemaakte omgeving?

Kijk achter de schermen
 

Een greep uit onze bij- en nascholingskalender

Wil je binnenkort nog een bij- en nascholingscholing volgen, op locatie of via afstandsonderwijs? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod van 2022 voegen we regelmatig actuele scholing toe. We zien je graag weer bij de NSPOH.
Stageplek voor marketing- & communicatiespecialist!
Ken je iemand die op zoek is naar een creatieve stageplaats binnen een superleuke organisatie waar je kunt meewerken aan een gezonde maatschappij? Stuur dit bericht dan door!
Lees meer
 
Word jij onze nieuwe bedrijfsarts  / instituutsopleider?
Voor het opleidingsteam van de bedrijfsartsen zoekt de NSPOH een bevlogen opleider die gaat bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie bedrijfsartsen,  (16–24 uur pw).
Lees meer
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram