Gratis e-learning | SOGEON congres 2022 | Stoomcursus| Meerdere vacatures
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Voor de feestdagen nog snel het laatste nieuws
December 2021

21 september: SOGEON congres opleiders M+G
TNO en de NSPOH organiseren in 2022 in opdracht van SOGEON opnieuw het SOGEON-congres voor opleiders M+G: een congres met plenaire sprekers en een ruime keus uit parallelsessies rond de thema’s vakmanschap, leiderschap, samenwerken en academisering.

Verzeker jezelf van een plek op 21 september en schrijf je snel in!
Lees meer en schrijf je in!
 
Up to speed dankzij stoomcursus
 
Begin 2021 volgde Wendy de Bruin, manager team Veiligheid bij GGD GHOR NL, de stoomcursus ‘Managers verkennen publieke gezondheidszorg’ Lees het blog waarin zij terugblikt, haar ervaringen deelt en een tip geeft voor toekomstige deelnemers.
De volgende Stoomcursus start 11 januari 2022. Er is nog beperkt plaats.
Lees Wendy's blog
Capaciteitsorgaan adviseert: meer artsen infectieziektebestrijding en jeugdartsen
Het Capaciteitsorgaan adviseert het Ministerie van VWS in een tussentijds advies om het aantal opleidingsplaatsen voor de artsen Maatschappij en gezondheid / Infectieziektebestrijding & Jeugdartsen tussen 2021-2024 aanzienlijk uit te breiden.
Lees meer
 
Nieuw: gratis E-learning RIVM gedrag en corona
 
Samen met de RIVM Corona Gedragsunit heeft de NSPOH een nieuwe e-learning ontwikkeld: RIVM Gedrag en corona. In deze (gratis) e-learning leren beleidsmakers en communicatieprofessionals over gedrag, over de factoren die van invloed zijn op ons gedrag en hoe deze kennis kan helpen bij het ontwikkelen van beleid en communicatie.
Naar de e-learning
 
Terugblik op NSPOH congres 29 november
Meer dan 350 deelnemers volgden op 29 november het congres The Good, the Bad and the Virus, NSPOH goes Viral.

Om de vele vragen over corona en de pandemie te beantwoorden, deelden sprekers over de hele breedte van de public en occupational health de meest recente inzichten en kennis.
Lees het verslag
Tekort forensisch artsen
Gemeenten dreigen een tekort aan lijkschouwers te krijgen. Daarvoor waarschuwt de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Ook is er onder jeugdige artsen weinig animo voor het beroep, dat er op tv toch altijd wel sexy uitziet. Nick Dankerlui en Peter-Paul Bender, beiden forensisch arts, spraken hierover tijdens een uitzending van het radioprogramma Spraakmakers.
Beluister de podcast
De andere dokter gaat door met ‘zaadjes planten’
 
De campagne De andere dokter, gelanceerd in 2020, krijgt een vervolg. Gepassioneerde aios en gevestigde namen kruipen achter de microfoon om onder meer via podcasts hun passie over het vak te delen. Het doel? Jonge geneeskundestudenten laten zien dat arbeid & gezondheid ook een interessante richting kan zijn, met veel carrièremogelijkheden.
Lees meer
 

Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2022

Wil je binnenkort een bij- en nascholing volgen, op locatie of via afstandsonderwijs? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:

Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.Tot en met 14 januari vindt er geen fysiek onderwijs plaats vanwege de maatregelen tegen de opmars van de omikronvariant.
We zien je graag weer bij de NSPOH!

 
Vacature instituutsopleider M+G
Wij zoeken een nieuwsgierige, innovatieve en daadkrachtige instituutsopleider Maatschappij en Gezondheid die met ons de organisatie en ontwikkeling van de opleiding arts M+G verder vorm wil geven. Enthousiast? Reageer voor 6 februari 2022!
Lees meer
Vacature (junior) content creator
Ons opleidingsinstituut zoekt een rasechte content creator met multimedia design skills. Een beelddenker die sterk is in copy, die onze zichtbaarheid wil vergroten en het merk NSPOH kan versterken. Solliciteren kan tot 17 januari 2022!
Lees meer
 
De medewerkers van de NSPOH wensen jou, alle deelnemers en docenten fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!
 
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram