"Laat 2022 het jaar zijn waarin we elkaar weten te vinden"!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Ontvang het nieuwjaarsgeschenk
en lees het laatste nieuws van de NSPOH
31 januari 2022
 
"Laat 2022 het jaar zijn waarin we elkaar weten te vinden!"
Vaak willen we "de neuzen dezelfde kant op", zegt onze opleider/adviseur Evi Vermeer in de video hierboven. "Tegenspraak vinden we ingewikkeld. Hoe zou het zijn als we tegengeluid juist gaan gebruiken? Als we verschillen omarmen en kijken of we zo juist betere dialogen kunnen voeren en betere besluiten kunnen nemen?" Kunnen we daar dit jaar een stap in zetten? Dat zou mooi zijn!

Wil jij in 2022 Deep Democracy toepassen om het betere gesprek te voeren? Om hier meer over te leren ging de NSPOH in gesprek met Frank Weijers, Deep Democracy instructor en facilitator. Frank is schrijver van het handzame boekje: NOW we're talking - deep democracy in actie.

Nieuwjaarsgeschenk
Ter inspiratie verrassen we jou graag met een klein (nieuwjaars-)geschenk. Wat het is, wordt duidelijk tijdens het bekijken van de video. We wensen jou een mooi en leerzaam 2022 toe!

Met vriendelijke groet,
Team NSPOH
 
Groot onderhoud
 
In 2021 heeft de NSPOH, met haar medewerkers, klanten en samenwerkingspartners een reis afgelegd naar een nieuwe meerjarenstrategie. We willen actief aan de slag met onze identiteit en uitdragen waar we goed in zijn, ons voorbereiden op het onderwijs van de toekomst en werken aan de structuur en cultuur in huis. Wil je graag meer informatie over onze meerjarenstrategie?
Bekijk de video
‘Als arboverpleegkundige wordt je werk nog diverser en leuker’
 
Casemanager. Verzuimconsulent. Praktijkondersteuner bedrijfsarts. Adviseur arbeid & gezondheid. Gaat het om gezond, veilig en verantwoord werken? Dan vliegen de termen je soms om de oren. En dan zijn er nog de arboverpleegkundigen! Over dat vak en de start van de opleiding arboverpleegkundige schreef Marie-José Jongerius een blog.
Lees het blog van Marie-José
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2022
Wil je binnenkort een bij- en nascholing volgen, op locatie of via afstandsonderwijs? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Arts M+G? Opeens weet je het!
 
Je wordt instituutsopleider Maatschappij en Gezondheid!
Lijkt het je een leuke job om als arts M+G met collega's de organisatie en ontwikkeling van de opleiding M&G verder vorm te geven? De vacature bij de NSPOH kan ook ingevuld worden door twee parttimers.
Maken we je nieuwsgierig?
Bekijk de vacature
 
Sollicitatieronde opleiding arts M+G 1 februari van start
 
Deze nieuwe sollicitatieperiode voor de (profiel)opleidingen arts M+G biedt opleidingsplekken voor de 1e fase opleiding jeugdarts, arts medische milieukunde, arts infectieziektebestrijding, tuberculosebestrijding en de 2e fase opleiding tot arts M+G. Met name de opleiding jeugdarts biedt een groeiend aantal plekken voor aios.
Lees meer
Augustus: start sollicitaties opleiding vertrouwensarts
 
Vorig jaar september is de eerste groep vertrouwensartsen gestart met hun opleiding. Financiering van een volgend cohort wordt pas duidelijk in april. De start van de volgende opleiding is dan in maart 2023.
Solliciteren kan in de periode van 1 augustus t/m 7 september 2022.
Lees meer
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram