Verder: Sogeon congres, aftermovie 'On the Move' en meer | juni 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Vol inspiratie de zomer in
29 juni 2022
Extra handjes voor de bedrijfsarts
Het arbo-onderwijs is in beweging. Er ontstaan zelfs nieuwe arboberoepen, zoals de praktijkondersteuner bedrijfsarts en de arbeids- en gezondheidspsycholoog. Waar komen die vandaan? Lees het in het interview dat Erik Noordik, senior opleider NSPOH, deed voor ARBO magazine.
Lees het artikel
 
Midzomerdag 'On the Move' - een verslag
 

Op dinsdag 21 juni was het zo ver: de Midzomerdag ‘On the Move’ live vanuit het spoorwegmuseum in Utrecht. De dag werd online gevolgd door 337 deelnemers. Iedereen is op tijd aanwezig. Technische partij ACS en plaformbouwer Savvy testen of alles loopt. Onze inhoudelijk chatbeheerders Manja, Frans en Jenneke kruipen achter de computer. Onze PA’s Vanessa, Woro en Annemieke zitten stand-by om deelnemers te helpen met inlogproblemen. Multimedia designer Babs en content creator Lie staan klaar om beeldmateriaal te maken voor social media en de aftermovie. Organisator Nicole neemt nog een keer het draaiboek door. We kunnen van start!

Lees verslag
 
Na 6 online edities weer een fysieke diploma-uitreiking
 
Woensdag 15 juni 2022 mochten 45 deelnemers hun diploma in ontvangst nemen. Samen met familieleden, vrienden, collega’s en praktijkopleiders werd er geproost op deze mooie mijlpaal.
Lees het artikel
 
In de media: Bedrijfs- en verzekeringsartsen in opleiding presenteren hun onderzoek bij de NSPOH
 
Op dinsdag 10 mei 2022 presenteerden zes bedrijfsartsen en twee verzekeringsartsen in opleiding bij de NSPOH hun onderzoek. Het was een boeiende dag. Er was aandacht voor beroepsziekten, gezondheid onder defensiepersoneel en samenwerkingsvraagstukken. Het artikel verscheen in TBV.  
Lees het artikel
 
Start opleiding verpleegkunde JGZ en AGZ
Op maandag 5 september en dinsdag 6 september 2022 starten twee leergangen van de opleiding Verpleegkundige Maatschappij & Gezondheid: Jeugdgezondheidszorg (JGZ) enAlgemene Gezondheidszorg (AGZ). Deelnemers willen zich verder specialiseren in dit complexe vakgebied, daarin professioneel meebewegen en hun positie als gesprekspartner versterken.
Meer informatie
Sogeon congres 'Alle hens aan dek'
We moeten allemaal aan de slag om ook in de nabije toekomst in Nederland voldoende bevlogen en goed opgeleide artsen en professionals in de publieke gezondheid te hebben. Kortom, het is dus alle hens aan dek. Ben jij opleider van een aois M+G? Kom dan naar het Sogeon congres op 21 september in de Reehorst in Ede.
Meer informatie
Sylvia van der Burg (instituutsopleider NSPOH) nieuwe hoofdredacteur TBV
 
Op vrijdag 3 juni trad prof. dr. Sylvia van der Burg officieel aan als nieuwe hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringskunde (TBV). Zij volgt Wim Otto op die deze functie de afgelopen zes jaar vervulde. Naast diverse andere functies is Sylvia instituutsopleider verzekeringsarts bij de NSPOH en medeverantwoordelijk voor de opleiding van de verzekeringsarts ‘van morgen’. Daarbij werkt haar team samen met de opleiders in de bedrijfsgeneeskunde.  de (SBBV).
Lees het artikel
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2022
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram