Verder: start opleiding donorarts, programma Sogeon congres bekend en meer | juli 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Nieuwe ronden, nieuwe kansen
29 juli 2022
5 nascholingsmodulen voor de arbeidsdeskundige
Ben jij werkzaam als bedrijfsarts, verzekeringsarts of arboprofessional en bied je begeleiding aan de werkende? En wil je je kennis vergroten over de invloed van hoofdpijn, longziekten, covid-19, spanningen of belemmerende overtuiging op het verzuim en re-integratie traject? Dan zijn deze 5 nascholingsmodulen interessant.
Lees het artikel
 
In januari start opleiding donorarts KNMG
 
De opleiding tot donorarts KNMG is er voor artsen die een bijdrage willen leveren aan de veiligheid van donoren en ontvangers van lichaamsmateriaal – bloed, cellen, weefsel en organen. Je zorgt ervoor dat het donatieproces veilig en verantwoord verloopt, borgt de kwaliteit en houdt de eerlijke verdeling in de gaten. Basisartsen, maar ook artsen die al meerdere jaren werkervaring hebben in een ander specialisme, kunnen de opleiding volgen.

Meer informatie
 
Programma Sogeon congres bekend
 
Het programma is inmiddels bekend. Een paar highlights:
  • Judith Ludding, voormalig directeur van GGD regio Utrecht, deelt haar visie over de bakens die we in deze situatie moeten verzetten.
  • In het programma vind je verschillende workshops die kunnen helpen om slimmer, effectiever en efficiënter op te leiden.
  • Kim Jansen, expert op het gebied van generaties, millennials en generatiemanagement, daagt ons uit goed om te gaan met het steeds zichtbaar wordende generatieverschil tussen opleider en aios.
Download het programma
Nieuwe sollicitatieronde arts M+G van start 1 augustus 2022
 
Wil jij je ook sterk maken voor de publieke gezondheid?  Op 1 augustus 2022 gaat een nieuwe sollicitatieperiode voor de (profiel)opleidingen arts M+G van start. Tot en met 7 september 2022 kun je weer solliciteren voor de (profiel)opleidingen arts M+G die starten per maart 2023.
Lees meer
 
Arts M+G: een sterke publieke gezondheid voor iedereen
 
Welke rol heeft de arts M+G op dit moment? En hoe ziet dat er in de toekomst uit? Deze vragen kwamen aan bod tijdens de module Action Learning van de Master Public Health bij de NSPOH. Een groep van twaalf toekomstige artsen M+G vertaalde deze vragen naar een gedeelde visie. Zij maakten vervolgens een video waarin zij zich hard maken voor een sterke publieke gezondheid voor iedereen. We spraken met de makers Vionne van der Borden, Jac Korsten en Daphne van der Meijover over dit mooie project.
Lees meer
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2022
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:

Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Vacatures
Wij zoeken
  • een junior opleider/adviseur opleiding bedrijfsarts
  • twee teamleiders onderwijsondersteuning
  • een onderwijscoördinator/opleider voor opleiding Praktijkondersteuner Bedrijfsarts & Arboverpleegkundige
  • een of meerdere docenten voor de opleidingen praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB) en arboverpleegkundige (AVK)
  • een enthousiaste medewerker onderwijsbureau
  • een bedrijfsarts / instituutsopleider.
Bekijk vacatures
 
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram