Verder: STAP-budget, stoppen met roken | augustus 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Klaar voor een nieuw semester?
26 augustus 2022
In de media: gezondheid van tatoeage-artiesten
Tatoeages worden steeds populairder. In Amsterdam steeg het aantal tattooshops van 60 in 2009 tot 109 in 2019. Hoe blijven tatoeage-artiesten gezond aan het werk? Dat onderzocht Umit Ozcan tijdens zijn opleiding tot bedrijfsarts bij de NSPOH.
Lees het artikel in TBV
 
Volg bij- of nascholing met het STAP-budget
 
De NSPOH biedt ruim 50 bij- en nascholingsmodulen die je met maximaal €1000 STAP-subsidie kunt volgen. Schrijf je daarom nu alvast in voor een van de bij- en nascholingsmodulen die je bij ons kunt volgen met het STAP-budget. Je ontvangt van ons een aanmeldingsbewijs waarmee je op 1 september 2022 het STAP-budget kunt aanvragen.
Meer informatie
 
NSPOH ontvangt NRTO-keurmerk
De NSPOH heeft het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO- keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.
Lees artikel
Vergroot je kennis over de publieke gezondheid met deze 4 nascholingsmodulen
 
Ben jij werkzaam in de publieke gezondheid als beleidsmaker, projectleider, afdelingsmanager en/of onderzoeker bij de GGD, gemeente, universiteit, ministerie, zorgverzekeraar, zorginstelling of een aanverwant instituut? En wil je je kennis over de publieke gezondheid vergroten? Dan zijn deze 4 nascholingsmodulen interessant.
Lees artikel
 
"We zijn er"
 
2,5 jaar geleden begon Henriette Treurniet, directeur NSPOH, met het schrijven van een blog als extra contactvorm in de corona-periode. Maar de corona-crisis is voorbij, de blog als extra communicatie-middel is niet meer nodig. Ze staat stil bij deze laatste blog.
Lees blog
Verdieping voor stoppen met roken coaches en professionals
 
Jaarlijks doen ruim een miljoen rokers één of meer stoppogingen. De meeste rokers hebben meerdere pogingen nodig voordat ze definitief stoppen. Veel rokers krijgen hulp van coaches en professionals. Linda de Boer-Hendriks, stoppen met roken professional en trainer en Geert Haentjens, doctor in de psychologie, gedragstherapeut en trainer, geven trainingen aan deze stoppen met roken coaches en professionals. Zij maken gebruik van Rationeel Emotieve Therapie.
Lees artikel
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2022
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram