Verder: Nascholingsmodulen JGZ, podcast & aftermovie | oktober 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Schrijf je in!
28 oktober 2022

5 nascholingsmodulen voor de jgz-professional
Ben jij werkzaam als jeugdverpleegkundige of jeugdarts en wil je je kennis vergroten over slaap-, eet en zindelijkheidsproblemen, emoties bij kinderen en/of ziekteverzuim bij scholieren? Dan zijn deze 5 nascholingsmodulen interessant.
Bekijk nascholingsmodulen
 
Aftermovie SOGEON congres praktijkopleiders M+G 2022
 
Tijdens de tweede editie van het SOGEON Congres op woensdag  21 september werden praktijkopleiders M+G uitgedaagd kritisch, onderzoekend en nieuwsgierig op hun eigen rol te reflecteren. Het congres bood voor zowel beginnende als ervaren praktijkopleiders een scala aan lezingen, workshops en discussies. De vier hoofdthema’s vakmanschap, leiderschap, samenwerking en academisering voor didactische scholingen stonden centraal.
Bekijk aftermovie
 
S01E02 Medische milieukunde en infectieziektebestrijding
 
NSPOH De Podcast neemt je mee in de wondere wereld van artsen, verpleegkundigen, opleiders en andere professionals werkzaam in de publieke gezondheid en duurzame participatie. Het eerste seizoen is het woord aan aios en opleiders. In de tweede aflevering spreekt opleider Evi Vermeer met aios medische milieukunde Nora van Gaal en aios infectieziektebestrijding Nikita ven der Berg.
Luister naar de aflevering
Laatste aanvraagronde STAP-budget
Op 1 november aanstaande opent een nieuw aanvraagtijdvak voor de STAP-subsidie. Schrijf je daarom nu in voor een van de bij- en nascholingsmodulen die je bij ons kunt volgen met het STAP-budget. Je ontvangt  een aanmeldingsbewijs waarmee je op 1 november 2022 het STAP-budget kunt aanvragen voor scholing met een startdatum tussen 29 november 2022 en 1 april 2023.
Schrijf je in
Vacature opleider infectieziektebestrijding
We zijn op zoek naar een collega opleider/adviseur voor de opleiding infectieziektebestrijding. Met jouw organisatietalent en onderwijsvisie lever jij een belangrijke bijdrage aan het klaarstomen van de arts infectieziektebestrijding van de toekomst. Werk jij graag procesmatig en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Heb je bovendien affiniteit met onderwijs en infectieziektebestrijding?
Solliciteer
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2022-2023
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:

Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram