Verder: 5 nascholingsmodulen beleid en gezondheid | podcast jgz | november 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Beleid en gezondheid
30 november 2022

Rol forensisch arts tijdens strafrechtelijke procedures
Een forensisch arts krijg regelmatig de opdracht van politie of justitie een letselrapportage op te stellen. We spraken met forensisch arts Jonne Kortmann over de rol van deskundige tijdens strafrechtelijke procedures. Waar moet je op letten? En waarom is het handig om als deskundige geregistreerd te staan?
Lees het artikel
 
5 nascholingsmodulen over beleid en gezondheid
 
Ben jij werkzaam als manager, medisch adviseur, onderzoeker, arts of projectleider in de public of occupational health? En wil je je kennis vergroten over adviseren, de jeugdwet, Wmo 2015 of de publieke gezondheid en sociaal medische advisering in het algemeen? Dan zijn deze 5 nascholingsmodulen interessant.
Lees het artikel
 
S01E03 Jeugdgezondheidszorg
 
NSPOH De Podcast neemt je mee in de wondere wereld van artsen, verpleegkundigen, opleiders en andere professionals werkzaam in de publieke gezondheid en duurzame participatie. Het eerste seizoen is het woord aan aios en opleiders. In de derde aflevering spreekt opleider Evi Vermeer met Liedewij Waas, jeugdarts in opleiding.
Luister naar de aflevering
Henriette Treurniet verlaat NSPOH als bestuurder
Per 17 november 2022 heeft Henriëtte Treurniet de NSPOH verlaten. De NSPOH is onder haar leiding verder gegroeid, zowel in aantal medewerkers als in het spectrum van opleidingen dat het instituut aanbiedt. In de coronacrisis heeft de NSPOH laten zien ook online adequaat te kunnen opleiden. Ook de coronabestrijding zelf is met nieuw ontwikkelde trainingen ondersteund.
Als overbrugging van de periode voor het werven van een nieuwe bestuurder heeft de Raad van Toezicht aan de drie leden van het MT gevraagd samen een driehoofdig bestuur ad interim te vormen:

  • Jenneke van Rheenen: voorzitter bestuur, portefeuilles bedrijfsvoering, bij- en nascholing, leren en ontwikkelen
  • Mirjam Rademaker: portefeuille occupational health
  • Frits Coumans: portefeuille public health
De Raad van Toezicht wil Henriëtte bedanken voor haar inzet bij de verdere opbouw en professionalisering van de NSPOH, en zal de werving van een nieuwe bestuurder ter hand nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Prof. Dr. H.F.L. (Henk) Garretsen
Voorzitter Raad van Toezicht
 
Vacature Afdelingsmanager projecten en innovatie
 
We zoeken een inspirerende en daadkrachtige manager die beleid ontwikkelt en implementeert vanuit een duidelijke visie op opleiden. Een manager die de teams ontzorgt door verantwoordelijkheid op zich te nemen voor de zakelijke aspecten en de teams ondersteunt in het maken van duidelijke keuzes. We zijn inhoudelijk sterk en willen veel ruimte geven aan innovaties. Wat we minder goed kunnen is keuzes maken en onszelf bij de les houden. Zie jij daar een gouden kans voor jezelf?
Bekijk de vacature
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2022-2023
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Vacatures bij de NSPOH
Een gastvrije, vriendelijke en informele werksfeer, een organisatie met korte lijnen waar snel ingespeeld kan worden op klantwensen en waar je makkelijk kennis en ervaring uitwisselt met je collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning en plezier met elkaar. 
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram