Verder: Leerklimaat arts M+G | Stoppen met roken | NSPOH De Podcast | december 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Een feestelijke uitgave
21 december 2022

Nieuwjaarsgeschenk 2023: gratis lunchwebinar met generatie-expert Kim Jansen
Speciaal voor deelnemers, alumni en relaties organiseert de NSPOH op 10 januari 2023 een gratis online lunchwebinar met generatie-expert Kim Jansen ter ere van het twintig jaar bestaan van de NSPOH. In twintig jaar tijd is er ontzettend veel veranderd op de werkvloer. Van fulltime naar parttime werken, van diversiteit naar inclusiviteit, van een profit en power mentaliteit naar purpose en pleasure. De creatieve, innovatieve en frisse blik van jong zorgt samen met de kennis, kunde en ervaring van de oudere garde dat je bij de tijd kan blijven en je zelf kan blijven vernieuwen. Met haar flair, speelsheid en humor neemt Kim je moeiteloos mee in haar verhaal. Het wordt interactieve sessie waarin ze jullie meeneemt in de wereld van verschillende generaties en de mogelijkheden om elkaar te versterken. Wees erbij.
Schrijf je in!
 
Aios en supervisors positief over leerklimaat vernieuwde opleiding arts M+G
 
Artsen in opleiding (aios) en supervisors zijn positief over het leerklimaat van de vernieuwde medische vervolgopleiding arts Maatschappij en Gezondheid eerste fase, blijkt uit onderzoek van aios Maatschappij en Gezondheid Tessa de Wit. Zij deed het onderzoek in het kader van haar opleiding tot jeugdarts KNMG bij de NSPOH.
Lees het artikel
 
E-learning 'COVID-19-vaccinatie' geactualiseerd
De e-learning COVID-19-vaccinatie is een verdiepende scholing voor professionals die betrokken zijn bij de uitvoering van COVID-19-vaccinatie. De e-learning is op 21 november 2022 geactualiseerd.
Bekijk wijzigingen
5 nascholingsmodulen over stoppen met roken
Het nieuwe jaar staat bijna voor de deur. De tijd van goede voornemens. Help jij mensen met stoppen met roken? En zoek je verdieping? Deze 5 nascholingsmodulen over stoppen met roken zijn dan interessant.
Lees het artikel
SAVE THE DATE:
27 maart 2023 aiosdag
Er is in Nederland nog steeds grote kansenongelijkheid en sociaal economische gezondheidsverschillen zijn aan de orde van de dag. Hoe kunnen sociaal geneeskundigen deze verschillen verkleinen? Met onze keynote spreker Sander Schimmelpenninck en andere sprekers en workshops gaan we op zoek naar een antwoord op deze vraag.
LOSGIO Presents: Artsen en de kloof | 27 maart 2023 | Spoorwegmuseum te Utrecht
Aios en opleiders | vertrouwensarts
NSPOH De Podcast neemt je mee in de wondere wereld van artsen, verpleegkundigen, opleiders en andere professionals werkzaam in de publieke gezondheid en duurzame participatie. Het eerste seizoen is het woord aan aios en opleiders. In deze episode spreekt opleider Evi Vermeer met arts in opleiding Janneke Witten en instituutsopleider Lia Jak.
Luister de podcast
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2023
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Vacatures bij de NSPOH
Een gastvrije, vriendelijke en informele werksfeer, een organisatie met korte lijnen waar snel ingespeeld kan worden op klantwensen en waar je makkelijk kennis en ervaring uitwisselt met je collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning en plezier met elkaar.

NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram