Verder: de opkomst van de Arbeid & Gezondheidspsycholoog | SOGEON congres | februari 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Aan de slag met je netwerk
28 februari 2023

In 3 stappen een krachtenveldanalyse maken
Stel, je bent een jeugdarts en je wilt in 2024 het schoolverzuim in jouw gemeente met 10% verlagen. Hoe pak je zoiets aan? Het maken van een krachtenveldanalyse biedt uitkomst.
Lees het artikel
 
De opkomst van de Arbeid & Gezondheidspsycholoog
 
Psychische aandoeningen zoals burn-out zijn inmiddels beroepsziekte nummer een. De Arbeid & Gezondheidspsychologie, een jonge stroming binnen de psychologie, houdt zich bezig met het bevorderen van welzijn en gezondheid binnen arbeidssituaties. We spraken met A&G psycholoog en opleider bij de NSPOH Daphne Metsemakers over vooroordelen, werkzaamheden en de opleiding tot A&G psycholoog.
Lees het artikel
 
De NSPOH bestaat 20 jaar!
 
Op 1 januari 2003 fuseerde de Netherlands School of Public Health met de Netherlands School of Occupational Health tot de Netherlands School of Occupational and Public Health de NSPOH. Benieuwd wat er daarna allemaal gebeurd is? Je leest het straks in het jubileumboek dat we dit jaar uitbrengen over twintig jaar opleiden in de sociale geneeskunde. Hou onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor (meer) Jubileum activiteiten.
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2023
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Opleidingsnieuws
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de nieuwe opleiding Arbeid- en Gezondheidspsycholoog NIP op 9 of 16 maart 2023.
  • Solliciteer van 1 februari t/m 7 maart 2023 op een opleidingsplek voor de opleiding Art M+G.
  • Schrijf je in voor de opleiding Arboverpleegkundige, startdatum 4 april 2023.
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding bedrijfsarts op 8 mei 2023.
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding Forensische Geneeskunde op 24 mei, 20 juni of 24 augustus 2023.
 
Vacatures bij de NSPOH
Een gastvrije, vriendelijke en informele werksfeer, een organisatie met korte lijnen waar snel ingespeeld kan worden op klantwensen en waar je makkelijk kennis en ervaring uitwisselt met je collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning en plezier met elkaar.

NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram