Verder: Op weg naar een gezonde maatschappij | maart 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Spot on!
31 maart 2023

Programma Midzomerdag bekend: Spot on!
Jezelf profileren kan handig zijn als je bepaalde doelen wil behalen, mensen wil enthousiasmeren of jouw missie wil volbrengen. Maar hoe doe je dat?  Jezelf profileren op een manier die bij je past? Tijdens de Midzomerdag ‘Spot on’ zijn er verschillende workshops die antwoord geven op deze vraag. Denk aan gebruik van social media, stem- en prestatietechnieken, mediatraining, introvert leiderschap, opiniestuk schrijven, wetenschapscommunicatie of lichaamstaal.
Schrijf je in!
 
4 nascholingsmodulen voor de JGZ-professional
 
Het werk van een JGZ-professional is veelzijdig: gesprekken voeren met opstandige pubers, autisme herkennen bij jonge kinderen, scholen ondersteunen bij ziekteverzuim of veelvoorkomende kwalen behandelen in de spreekkamer. Wil je up-to-date blijven of je kennis opfrissen over deze onderwerpen? Deze 5 nascholingsmodulen zijn wellicht interessant.
Lees het artikel
 
De NSPOH bestaat 20 jaar!
 
Op 1 januari 2003 fuseerde de Netherlands School of Public Health met de Netherlands School of Occupational Health tot de Netherlands School of Occupational and Public Health de NSPOH. Benieuwd wat er daarna allemaal gebeurd is? Je leest het straks in het jubileumboek dat we dit jaar uitbrengen over twintig jaar opleiden in de sociale geneeskunde. Hou onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor (meer) jubileum activiteiten.
 
In het nieuws: Op weg naar een gezonde maatschappij
 
Artsen in het domein arbeid en gezondheid spelen een cruciale rol in het streven naar een gezonde samenleving. Dankzij arbeidsgerichte netwerkzorg en focus op de mens kunnen mensen weer echt participeren in de maatschappij. Daarom is het zaak dat we met samenwerking, lobby en wetenschappelijk onderzoek het vakgebied prominenter op de kaart krijgen, stelt bijzonder hoogleraar sociale verzekeringsgeneeskunde en instituutsopleider bij de NSPOH Sylvia van der Burg-Vermeulen.
Lees meer
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2023
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:

Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Opleidingsnieuws

  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding bedrijfsarts op 8 mei 2023.
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding Forensische Geneeskunde op 24 mei, 20 juni of 24 augustus 2023.
  • Schrijf je in voor de Midzomerdag 'Spot on' op 21 juni 2023
  • Schrijf je in voor het SOGEON congres op 20 september 2023.
 
Vacatures bij de NSPOH
Een gastvrije, vriendelijke en informele werksfeer, een organisatie met korte lijnen waar snel ingespeeld kan worden op klantwensen en waar je makkelijk kennis en ervaring uitwisselt met je collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning en plezier met elkaar.

Onderwijs

Management

Staf

Examencommissie medische vervolgopleidingen (MVO)

NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram