Verder: Jong en dynamisch: het vak van vertrouwensarts | april 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
In het nieuws
28 april 2023

Relationeel Emotieve Therapie (RET) bij stoppen met roken
Jaarlijks doen ruim een miljoen rokers één of meer stoppogingen. De meeste rokers hebben meerdere pogingen nodig voordat ze definitief stoppen. Veel rokers krijgen hulp van coaches en professionals. Linda de Boer-Hendriks, stoppen met roken professional en trainer en Geert Haentjens, doctor in de psychologie, gedragstherapeut en trainer, geven trainingen aan deze stoppen met roken coaches en professionals. Zij maken gebruik van Rationeel Emotieve Therapie.
Lees het artikel
 
In het nieuws. Jong, dynamisch en volop in ontwikkeling: het vak van vertrouwensarts
 
Als vertrouwensarts ben je de belangrijkste medische schakel tussen Veilig Thuis en de gezondheidszorg bij huiselijk geweld, ouderen- en kindermishandeling. Dat kan heftig zijn, weet Janneke Witte, arts in opleiding bij de NSPOH, maar het motiveert haar ook. ‘Ik hoop vooral dat onze bemoeienis voor een keerpunt zorgt.’
Lees het artikel
 
De NSPOH bestaat 20 jaar!
 
Op 1 januari 2003 fuseerde de Netherlands School of Public Health met de Netherlands School of Occupational Health tot de Netherlands School of Occupational and Public Health de NSPOH. Benieuwd wat er daarna allemaal gebeurd is? Je leest het straks in het jubileumboek dat we dit jaar uitbrengen over twintig jaar opleiden in de sociale geneeskunde. Hou onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor (meer) jubileum activiteiten.
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2023
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Opleidingsnieuws

  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding bedrijfsarts op 8 mei 2023.
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de Leergang toekomst gerichte publieke gezondheid op 15 mei 2023.
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding Forensische Geneeskunde op 24 mei, 20 juni of 24 augustus 2023.
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding vertrouwensarts op 13 juni 2023.
  • Schrijf je in voor de Midzomerdag 'Spot on' op 21 juni 2023
  • Schrijf je in voor het SOGEON congres op 20 september 2023.
  • SAVE THE DATE: 22-26 januari 2024 Friendship Symposium on maritime health in Curaçao.
 
Vacatures bij de NSPOH
De NSPOH is hét (post) academische opleidingsinstituut voor organisaties en professionals in de publieke gezondheidszorg. Wij zijn ondernemend, inhoudelijk sterk en hebben altijd zin in nieuwe dingen.

Onderwijs

Staf

Examencommissie medische vervolgopleidingen (MVO)

NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram