Verder: leer jezelf profileren | wicked problems in de publieke gezondheid | mei 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Leer jezelf profileren
25 mei 2023

Rouw bij jonge kinderen, zo ga je ermee om
Kinderen die zich terugtrekken of juist veel meer bij vriendjes willen spelen. Allemaal normale reacties als er een dierbare is overleden in de directe omgeving van een peuter of kleuter. Wanneer is gedrag bij rouw normaal en wanneer wordt het zorgelijk? We spraken met rouwbegeleider en docent bij de NSPOH Hanneke van de Plassche over hoe je als JGZ-professional omgaat met ouders en kinderen na een verlieservaring.
Lees het artikel
 
"Wicked problems zijn dagelijkse kost"
 
Wicked problems in de publieke gezondheid zijn aan de orde van de dag. Gezondheidsproblemen worden steeds complexer en vragen een domein overstijgende aanpak. We spraken met Patricia Senden, senior beleidsadviseur Kennis en Innovatie bij GGD Zuid-Limburg, over hoe zij omgaat met deze dagelijkse uitdaging.
Lees het artikel
 
Leer jezelf profileren tijdens de Midzomerdag 'Spot on!'
 
Het volledige programma van de Midzomerdag is bekend. Naast de twee plenaire lezingen is er keuze uit 3 masterclasses, 8 workshops en 3 LAB experimenten. Stel nu je eigen programma samen. Wees er snel bij want vol=vol. Ben jij alumnus? Dan krijg je €180 korting op de Midzomerdag. Vul bij inschrijving in het opmerkingenveld code AlumniSpotOn in.
Schrijf je in
De NSPOH bestaat 20 jaar!
 
Op 1 januari 2003 fuseerde de Netherlands School of Public Health met de Netherlands School of Occupational Health tot de Netherlands School of Public & Occupational Health: de NSPOH. Benieuwd wat er daarna allemaal gebeurd is? Je leest het straks in het jubileumboek dat we dit jaar uitbrengen over twintig jaar opleiden in de sociale geneeskunde. Hou onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor (meer) jubileum activiteiten.
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2023
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Opleidingsnieuws

  • Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst voor de opleiding voor praktijkopleiders op 30 mei 2023.
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding Forensische Geneeskunde op 20 juni of 24 augustus 2023.
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding vertrouwensarts op 13 juni 2023.
  • Schrijf je in voor de Midzomerdag 'Spot on' op 21 juni 2023
  • Schrijf je in voor het SOGEON congres op 20 september 2023.
  • SAVE THE DATE: 22-26 januari 2024 Friendship Symposium on maritime health in Curaçao.
  • Nieuw: scholingsaanbod medische milieukunde, bekijk het aanbod.
 
Vacatures bij de NSPOH
De NSPOH is hét (post) academische opleidingsinstituut voor organisaties en professionals in de publieke gezondheidszorg. Wij zijn ondernemend, inhoudelijk sterk en hebben altijd zin in nieuwe dingen.

Onderwijs

Staf

Examencommissie medische vervolgopleidingen (MVO)

NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram