Verder: "Elke dag een feestje!" | Daphne over de Opleiding A&G psycholoog NIP|diplomauitreiking | juli 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Elke dag een feestje! Lees het interview met Renske
26 juli 2023

Aftermovie Midzomerdag 2023 "Spot on" 

21 juni was het zover: de Midzomerdag 2023 met als thema ‘Spot On’! Vanuit Hotel Theater Figi in Zeist werd de zaal meegenomen in de wereld van social media en kwamen de ruim 300 deelnemers erachter hoe je jezelf als professional het beste kunt profileren.

De Midzomerdag is een jaarlijks terugkerende themadag voor artsen en verpleegkundigen in opleiding bij de NSPOH. Ook andere professionals kunnen deze dag als bij- en nascholing volgen. Blik met ons terug op deze prachtige dag!

Bekijk de video 
"Elke dag een feestje!”
 
Jarenlang werkte Renske Ruiterkamp als verpleegkundige in de zorg voor gehandicapten. Een jaar geleden stapte ze over naar de arbowereld. Nu volgt zij de opleiding arboverpleegkundige bij de NSPOH. Hoe ervaart ze de opleiding en de overstap naar het werkveld van arbeid en gezondheid?
Lees het interview
 
Daphne over de Opleiding A&G psycholoog NIP
In bovenstaande video vertelt Daphne Metsemakers over de postmaster opleiding voor psychologen werkzaam op het gebied van arbeid en gezondheid. Voor psychologen die al in het register A&O staan is er een zijinstroom opleiding. Ervaren arbeid- en gezondheidspsychologen kunnen in aanmerking komen voor het traject erkenning van verworven competenties. Dit EVC traject, dat Daphne ook heeft doorlopen, biedt de NSPOH regelmatig aan. Hiervoor leverde Daphne een portfolio aan en was er een criteriumgericht interview.
Bekijk de video over het EVC traject
Naar de Opleiding Arbeid & Gezondheidspsycholoog NIP
67 diploma’s uitgereikt bij de NSPOH
Voorafgaand aan de feestelijke diploma-uitreiking op 28 juni 2023 in Hotel Theater Figi in Zeist vertelde Jeanette Morren, spreker die middag, over Biomimicry: het vertalen van de kennis van de natuur naar innovaties, oftewel over wat wij van de natuur kunnen leren. 
Lees meer over de diploma-uitreiking
Opleidingsplekken arts M+G maart 2024
 
Op 1 augustus 2023 start de nieuwe sollicitatieronde voor de (profiel)opleidingen arts M+G die in maart 2024 starten. Er zijn opleidingsplekken door het hele land. Kandidaten kunnen via ArtsMG solliciteren voor de (profiel)opleidingen tot jeugdarts, arts infectieziektebestrijding, arts medische milieukunde, arts tuberculosebestrijding, vertrouwensarts, 2e fase-opleiding arts M+G (JGZ, IZB, MMK, TBC) en forensisch arts.
Benieuwd waar je overal terecht kan?
 Naar ArtsMG
 
REMINDER: Internationaal symposium over maritieme gezondheidszorg
 
Van 22 tot en met 26 januari 2024 vindt op het eiland Curaçao The Friendship symposium on Maritime Health plaats. Aan dit internationale evenement over veiligheid op maritiem gebied nemen geregistreerde bedrijfsartsen op maritiem gebied deel. Daarmee kunnen zij voldoen aan hun (jaarlijkse) verplichte basiscursus. Ook andere artsen, paramedici, leden van de International Maritime Health Association (IMHA) en andere professionals in de maritieme gezondheidszorg zijn welkom om deel te nemen. Schrijf snel in!
Meer informatie
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2023
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Opleidingsnieuws
  • Solliciteer van 1 augustus t/m 7 september 2023 op een opleidingsplek in een van de profielen of de 2e fase van de opleiding arts M+G.
  • Meld je aan voor de live Q & A (online) over de opleiding forensische geneeskunde op 24 augustus 2023.
  • Meld je aan voor de informatiebijeenkomst over de opleiding arbeid en gezondheidspsycholoog NIP op 4 september 2023.
  • Meld je aan voor de Informatiebijeenkomst opleiding bedrijfsarts op 18 september 2023.
  • Schrijf je in voor het SOGEON congres voor praktijkopleiders van aios M+G of forensische geneeskunde op 20 september 2023.
 
Vacatures bij de NSPOH
De NSPOH is hét (post) academische opleidingsinstituut voor organisaties en professionals in de publieke gezondheidszorg. Wij zijn ondernemend, inhoudelijk sterk en hebben altijd zin in nieuwe dingen.

Onderwijs
Staf

Examencommissie medische vervolgopleidingen (MVO)

NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram