Verder: Kies je bij- en nascholing, dit najaar! | nieuwsbrief augustus 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Laatste nieuws over actuele congressen en andere events
28 augustus 2023

SOGEON Congres opleiders aios Maatschappij + Gezondheid

Ben je praktijkopleider van een aios Maatschappij + Gezondheid of Forensische geneeskunde? Dan gaan we voor anker! Tijdens het SOGEON congres op 20 september 2023 in Ede bespreken we een diversiteit aan onderwerpen die aan de basis liggen van jouw werk als opleider. Bekijk het volledige dagprogramma met plenaire bijeenkomsten en workshops op onze website en verzeker jezelf nog snel van een plek!

En heb je je ingeschreven voor het congres en de workshops? Maak dan ook een keuze welk webinar je vooraf (op 6 of 18 september) volgt. 

Naar meer informatie
Sollicitatieronde Arts M+G geopend t/m 7 september
 
Kijk je als basisarts naar het grotere geheel, zonder het individu uit het oog te verliezen? En wil jij werken aan preventie en gezondheid búiten het ziekenhuis? Solliciteer dan voor 7 september 2023 op een opleidingsplek voor een van de (profiel)opleidingen arts Maatschappij + Gezondheid.
Lees meer
Lustrum congres: forensische verpleegkunde onder de loep
 
Op donderdag 9 november 2023 viert de NSPOH in Utrecht het 10-jarig bestaan van de opleiding Forensische verpleegkunde. Tijdens het lustrumcongres nemen diverse sprekers verschillende zaken uit de geschiedenis onder de loep onder leiding van dagvoorzitter Maarten Reijgersberg. Je ontmoet, naast de sprekers, ook (andere) professionals in dit vakgebied, alumni en huidige deelnemers aan de opleidingen forensische verpleegkunde en forensisch arts. Het congres wordt feestelijk afgesloten. Bekijk het dagprogramma op de website en meld je aan!
Lees meer over het congres
 
Webinar Werken buiten het ziekenhuis
 
Ben je geneeskundestudent of  basisarts en wil je weten wat je met je geneeskundestudie kunt doen buiten het ziekenhuis? Meld je dan aan voor het gratis online webinar op 24 oktober 2023. Je kunt speeddaten met onder meer bedrijfsartsen, jeugdartsen, huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde. Tijdens het webinar vertellen we je meer over de opleidingen tot bedrijfsarts, verzekeringsarts, jeugdarts, huisarts, arts verstandelijk gehandicapten, verslavingsarts, specialist ouderengeneeskunde en psychiater. Je volgt 2 workshops naar keuze waarbij je al je vragen kunt stellen aan de artsen van jouw voorkeursspecialisme. Ook vertellen we meer over onze enquêteresultaten.
Lees meer over het webinar
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2023
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of via afstandsonderwijs, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Opleidingsnieuws
  • Meld je aan voor de informatiebijeenkomst over de opleiding arbeid en gezondheidspsycholoog NIP op 4 september 2023.
  • Meld je aan voor de Informatiebijeenkomst opleiding bedrijfsarts op 18 september 2023.
 
Vacatures bij de NSPOH
De NSPOH is hét (post) academische opleidingsinstituut voor organisaties en professionals in de publieke gezondheidszorg. Wij zijn ondernemend, inhoudelijk sterk en hebben altijd zin in nieuwe dingen.

Onderwijs
Staf en ondersteuning

Examencommissie medische vervolgopleidingen (MVO)

NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram