Verder: Miriam van der Pol met pensioen | Opleidingsnieuws | Nieuwsbrief februari 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
De cruciale rol van de keuringsarts en capability in de media
22 februari 2024
Gezondheid op zee: de cruciale rol van de keuringsarts
De zee is een beroerde plek voor iedereen die in een acuut medisch probleem heeft. Daarom worden mensen die in de scheepvaart- en offshore-sector werken periodiek medisch gekeurd. De waarde van deze keuringen is groot, stelt keuringsarts Walther Boon. In een interview geeft hij antwoord op de vraag 'wat maakt jouw werk als keuringsarts zo bijzonder?'.
Lees het interview
Collega Miriam van der Pol met pensioen
 
Mail nu
 
Capability-gedachtegoed in de media
 
In korte tijd is het capability-denken steeds invloedrijker geworden, ook binnen de bedrijfsgezondheidszorg. Zo is het omarmd door de NVAB, opgenomen in de richtlijn Psychische problemen en biedt de NSPOH scholing hierover aan.

Maar waarom is dit gedachtegoed eigenlijk relevant voor veel  arboprofessionals? Hierover verscheen een artikel in TBV-online.
Lees meer
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2024
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of online, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:
Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Opleidingsnieuws
Meld je aan voor een of meer informatiebijeenkomsten. Bijvoorbeeld over de opleiding:

Start nieuwe opleidingen (nog enkele plekken beschikbaar!)
 
Vacatures bij de NSPOH
De NSPOH is hét (post) academische opleidingsinstituut voor organisaties en professionals in de publieke gezondheidszorg. Wij zijn ondernemend, inhoudelijk sterk en hebben altijd zin in nieuwe dingen.

Onderwijs
Staf en ondersteuning
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram