Verder: 84 diploma's uitgereikt | Opleidingsnieuws | Nieuwsbrief maart 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Ophef over vaccinatiegraad en NSPOH introduceert nieuwe onderwijsvorm 
27 maart 2024
De NSPOH introduceert een nieuwe vorm van onderwijs; online en in de avond. De NSPOH Avondacademie schoolt je in anderhalf uur bij over een actueel thema in de sociale geneeskunde. “Als team bij- en nascholing voelen we de behoefte om snel te reageren als er iets in de wereld speelt dat relevant is voor onze professionals”, licht projectcoördinator Vera van Rijn toe.

Met deze geaccrediteerde (2 punten) online scholing gaat het team de uitdaging aan: snel onderwijs ontwikkelen dat inspeelt op de actualiteit. Ze komen nu al vaak thema’s tegen waarbij je snel iets in de markt wil zetten. “Daar is op zo’n moment ook echt behoefte aan vanuit het werkveld”, benadrukt Van Rijn. “Onderwijs ontwikkelen op een moment dat iets actueel is, kan wel, maar duurt lang. Met dit concept kunnen we meteen aan de slag.” 
Lees het artikel
84 diploma’s uitgereikt bij de NSPOH
 
Bekijk de opleidingen
 
 
Ophef over vaccinatiegraad: volg de gratis e-learning van het RIVM
 
Er is veel commotie en onrust over de dalende vaccinatiegraad en het feit dat er vier baby’s zijn overleden aan kinkhoest. Een toenemend aantal ouders laat zijn kinderen niet meer vaccineren. Het RIVM ontwikkelde meerdere gratis e-learnings voor professionals. Bij de NSPOH wordt in diverse vormen en in het curriculum van verschillende opleidingen aandacht besteed aan vaccineren.
Lees meer
Eerste editie NSPOH Avondacademie over Planetary Health
"Jouw rol als zorgprofessional is cruciaal in het vormgeven van een toekomst waarin we zorgen voor onszelf, maar ook voor de wereld om ons heen", vertelt bedrijfsarts Ernst Jurgens.
 
In de eerste editie van de NSPOH Avondacademie op 4 juni bespreekt hij met aios Nora van Gaal hoe de gezondheid van mens en planeet met elkaar verbonden zijn. Wil je weten hoe jij hier als professional een positieve bijdrage aan kan leveren?
Schrijf je nu in!
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2024
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of online, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:

Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Opleidingsnieuws
Meld je aan voor een of meer informatiebijeenkomsten. Bijvoorbeeld over de opleiding:
 
Vacatures bij de NSPOH
De NSPOH is hét (post) academische opleidingsinstituut voor organisaties en professionals in de publieke gezondheidszorg. Wij zijn ondernemend, inhoudelijk sterk en hebben altijd zin in nieuwe dingen.

Onderwijs
Staf en ondersteuning
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram