Verder: Kleine kwalen in de spreekkamer | Opleidingsnieuws | Nieuwsbrief april 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij de NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Effect van klimaatverandering op onze gezondheid en stress bij werknemers
26 april 2024
Dat betekent dat we intensief moeten gaan samenwerken om gezondheid te beschermen, behouden en bevorderen, volgens Nora van Gaal. 
 
In de eerste editie van de NSPOH Avondacademie bespreekt Van Gaal samen met bedrijfsarts Ernst Jurgens hoe de gezondheid van mens en planeet met elkaar verbonden zijn. Wil je weten hoe jij hier als professional een positieve bijdrage aan kan leveren? Schrijf je dan in voor de Avondacademie
Bekijk de video hier
Bijna kwart verzuim werknemers door stress, RIVM slaat alarm
 
Steeds meer mensen ervaren stress door hun werk, blijkt uit cijfers van arbodienstverleners ArboNed en HumanCapitalCare. Bijna een kwart van al het verzuim in 2023 was het gevolg van langdurige stressgerelateerde klachten. 

Eind maart adviseerden het RIVM en TNO daarom het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aanvullend beleid te ontwikkelen om deze negatieve invloed op werkstress te voorkomen. Stress is een groot maatschappelijk probleem, de NSPOH biedt bij- en nascholingen aan voor zorgprofessionals om hiermee om te gaan in de spreekkamer.
Lees meer
 
Als jeugdarts zie je bijna alle kinderen met allerlei verschillende grote en kleine kwalen. Wil jij leren hoe je met een eigen verantwoordelijkheid eenvoudige problemen behandelt? Schrijf je dan in voor de module Top 10 kleine kwalen in de spreekkamer van de JGZ.
Bekijk de video hier
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2024
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of online, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:

Nieuwe didactische scholingen voor praktijkopleiders:


Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij de NSPOH!
Opleidingsnieuws
Meld je aan voor een of meer informatiebijeenkomsten. Bijvoorbeeld over de opleiding:
 
Vacatures bij de NSPOH
De NSPOH is hét (post) academische opleidingsinstituut voor organisaties en professionals in de publieke gezondheidszorg. Wij zijn ondernemend, inhoudelijk sterk en hebben altijd zin in nieuwe dingen.

Onderwijs
Staf en ondersteuning
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram