Verder: Oproep professionals publieke gezondheid | Nieuwsbrief mei 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vergroot je kennis en vaardigheden bij NSPOH online lezen  |  afmelden
nspoh
Zó werkt de publieke gezondheidszorg en onze evenementen uitgelicht 
30 mei 2024
Oproep professionals publieke gezondheid: 'Ben zichtbaar, jouw verhaal inspireert studenten geneeskunde'
 

Er is een tekort aan artsen in de publieke gezondheidszorg. Aios maatschappij en gezondheid (M+G) Karin Apperloo-Swiersema deed onderzoek naar de keuze van studenten geneeskunde voor dit specialisme en roept professionals op om van zich te laten horen. 
Lees het artikel
Midzomerdag: Future Proof
Artificial Intelligence is overal. Ontdek hoe je AI kunt inzetten binnen jouw werk en in de sociale geneeskunde! Schrijf je nu in voor onze Midzomerdag: Future Proof in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein op 21 juni 2024!
Inschrijven
SOGEON Congres: 18 september 2024
Hoe kun je ondanks alle veranderingen in het werkveld jouw kwaliteiten als praktijkopleider benutten om de aios te begeleiden? Het SOGEON-congres is dé gelegenheid om stil te staan bij hoe jij je rol invult.
Inschrijven
Arts medische milieukunde en docent bij NSPOH geeft interview in Trouw
 
Arts medische milieukunde Nora van Gaal vertelt in een interview aan Trouw over de verbinding tussen mens en natuur in het gebruik van pfas en pesticiden. “Pfas verdwijnt niet meer. We hebben die milieuvervuiling al veroorzaakt, dus we moeten verder gaan dan alleen het gebruik stoppen. We moeten ook kijken naar herstel van het systeem.”
Lees meer
 
Professionals GGD sluiten leergang Toekomstgerichte publieke gezondheid succesvol af
 
Dertien professionals van GGD Hollands Noorden hebben de leergang Toekomstgerichte publieke gezondheidszorg succesvol afgesloten met een presentatie aan hun directie.

Ze werkten daarbij deels samen met gemeenteambtenaren aan het ontrafelen van wicked (complexe) problemen zoals vitaal ouder worden, mentale gezondheid van jongeren vanaf 12 jaar en het verkleinen van gezondheidsachterstanden. Wil jij ook leren hoe je complexe problemen in de publieke gezondheidszorg aanpakt?
Lees meer
Zó werkt publieke gezondheidszorg – herziene editie
“Als je integraal problemen wil oppakken moet je ons complexe zorgsysteem begrijpen”, vertelt onze directeur Jenneke van Rheenen in het boek Zó werkt publieke gezondheidszorg.

De herziene versie van dit boek geeft heldere, toegankelijke en neutrale informatie over de plek van publieke gezondheidszorg in het Nederlandse zorgstelsel. NSPOH zat in de redactie van dit informatieve boek en het is nu te reserveren!
 
Een greep uit onze bij- en nascholingskalender 2024
Wil je binnenkort een bij- en nascholing of informatiebijeenkomst volgen, op locatie of online, een halve dag of meerdaags? Je kunt je nu bijvoorbeeld nog inschrijven voor:

Neem vooral ook een kijkje op de bij- en nascholingskalender. Aan het onderwijsaanbod voegen we regelmatig actuele scholing toe.
We zien je graag (weer) bij NSPOH!
Didactische scholingen
Meld je aan voor een of meer didactische scholingen als erkend praktijkopleider:
 
Vacatures bij NSPOH
NSPOH is hét (post) academische opleidingsinstituut voor organisaties en professionals in de publieke gezondheidszorg. Wij zijn ondernemend, inhoudelijk sterk en hebben altijd zin in nieuwe dingen.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:
NSPOH
Bezoekadres
Churchilllaan 11, 10e etage
3527 GV UTRECHT
Telefoon
030 810 05 00
ma t/m vr 8.30-17.00 uur
E-mail
info@nspoh.nl
Youtube   Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram